Спартак (Плевен) разби с 4:0 Септември (Симитли) в среща от 4-ия кръг на "Б" група. Еуфорията от изразителния успех, както и изкачването на лидерската позиция завладя цялото ръководство начело с президента Иван Динов. Доволен от избраниците си е и треньорът Красимир Бислимов.

„Изиграхме най-добрия си мач от началото на първенството. Момчетата изпълниха на сто процента указанията. Във всеки двубой се стремим да налагаме нашия стил на игра. Срещу Септември се справихме. Контролирахме през цялото време събитията на терена. Действахме напористо и агресивно", коментира Бислимов.

"Хубавото е, че вече сме концентрирани в завършващата фаза и ето, че вкарахме четири гола. Както се и очакваше, Иво Иванов се включи отлично. Той няма нужда от интегриране в отбора, защото се познава със съотборниците си от детско-юношеската школа. Персонални оценки не давам. Отличавам всички, защото футболът е колективен спорт. Искам да подчертая, че Септември е много добър отбор и това ще се потвърди в следващите срещи. Класирането им не е реално. Ние обаче ги подчинихме”, каза още доволният треньор на Спартак.