Бившият депутат и популярен фен на ЦСКА Емил Димитров коментира разразилия се скандал между Христо Стоичков и Стойчо Стоилов. Фронтът беше открит от Камата след загубения финал за купата, когато заяви, че "всички в ЦСКА са бедствие". В петък Стоилов каза, че подобни думи не са нормални, а няколко часа по-късно Стоичков избухна с гневна публикация в „Инстаграм“, насочена срещу главния мениджър на „армейците“.

"Много е несериозно Стойчо Стоилов да определя какво мисли и какво трябва да казва Ицо. Долу-горе имаме представа кой е Стоичков и кой - Стоилов. Най-добре е да си замълчи, че да не става за смях. Ицо е силно емоционален човек и след загубената купа си е казал мнението. Аз съм го казвал същото много време преди това, без да сме го коментирали помежду си с Ицо. Ако има някой, който може да каже нещо на Стоичков - това е Гриша Ганчев, но не и Стойчо Стоилов, който е много малък, за да коментира Ицо", заяви бившият акционер в ЦСКА пред „Тема Спорт“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Емил Димитров и Стоичков преди години развиваха школата на Чавдар (Етрополе) и именно оттам мина новият вратар в ЦСКА Димитър Евтимов (26 г.). Димитров коментира и привличането на стража на "Армията".

"Евтимов е изключително добър вратар. Аз го доведох в Етрополе, но предпочетохме да го изкараме рано в чужбина (б.р. - в Нотингам Форест), защото там се работи по-добре с вратарите. Две години по-късно го видях и се уплаших от промяната във физическата му форма и вид - толкова много го бяха развили. Мисля, че е добър вариант и има бъдеще в ЦСКА. Има един малък проблем - за вратарите е прието, че трябва да са малко луди. А Митко е изключително културно момче и беше отличник в училище. Скоро ще се чуе и за другия Димитър в Англия - Митов (в момента пази за четвъртодивизионния Кеймбридж). Пожелавам успех на момчетата и на ЦСКА. Надявам се на добро представяне в Европа", допълни Емил Димитров.

"Крайно време беше някой да повдигне въпроса за телевизионните права. Какво е това нещо при временно ръководство на БФС, без постоянен президент, да се подновява договор, който дори не изтича?! Ще заробваме футболния съюз и клубовете още 5 години ли, какво? ЦСКА и Левски са прави, защото те генерират поне 70% от интереса и гледаемостта. Не можеш да ги сравняваш примерно с Арда. Така че е крайно време да се позамислят някои хора, да спрат да се превъзбуждат и да се реши проблемът", коментира още бившият депутат.