Бившият халф Петър Златинов е едно от новите имена в школата на ЦСКА. Това обяви директорът на ДЮШ на „армеците“ Костадин Ангелов в интервю за канала „CSKA Fan TV“, като допълни, че през това лято е назначил общо шест треньори за юношеските формации на „червените“.

„Пепи Златинов ще бъде нов треньор. Той ще води набор 2010. Йордан Юруков, който също е минал през ЦСКА, ще бъде начело на отбора, родени през 2008 г. Мартин Дечев, също наш юноша, ще води 2015-а. Иво Маринков, бивш юноша на клуба, ще е треньор на децата 2018-а. Насоката е такава. Трябва да идват хора, които не гонят само заплатката, а имат за цел да се развиват. Парите ще дойдат по-късно“, коментира Ангелов.

За назначението на Йордан Юруков в школата на ЦСКА се разбра преди около половин месец. Кариерата на Петър Златинов в професионалния футбол започва през 2000 г. именно в ЦСКА, а след това играе за Черно море, Динамо (Минск), Литекс, Интер (Баку), Локомотив (Мездра), Кариана и Вихрен. Бившият халф има треньорски опит начело на Пирин (Благоевград), Вихрен (Сандански) и Пирин (Гоце Делчев).