ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Станко Йовчев ще стане шеф в елитния Пирин. Това се очаква да стане факт на предстоящото в четвъртък извънредно заседание на Общинския съвет в Благоевград.

Причината за спешното свикване на заседанието е насроченото за 24 март Общо събрание на акционерите на „орлетата“, а Общинският съвет трябва да упълномощи управителя на клуба Атанас Дафинов да гласува по точките от дневния ред.

34-годишният Йовчев е предложен за член на Борда на директорите на Пирин. До провеждането на конкурс той временно ще заеме мястото на подалия оставка Благой Грозданов, който Общото събрание трябва да освободи.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Освен това се очаква от поста на изпълнителен директор да бъде отстранен Велислав Елезов, а мястото му ще бъде заето от бившия вратар Кирил Стойков. Той има предишен опит на позицията изпълнителен директор на Пирин.

Станко Йовчев играе за ЦСКА в два периода. Първият е 2007/08, когато записва шест мача за първенство и е преотстъпен на Рилски спортист. Вторият му престой в клуба е 2011 до 2013 г., когато в 13 срещи вкарва два гола. За Локомотив (Пловдив) се разписва шест пъти в 19 мача през сезон 2013/14. Играл е още за Бдин (Видин) и гръцките Пентиои Катерини, Пансерайкос и Арис Акропомотаму.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК