Бившият халф на „Левски” Кевин Бру не е останал с много добри впечатления от времето, в което бе играч на „сините”. Французинът, който в момента носи екипа на английския Ипсуич, разказа подробности от сезон 2013/14, когато бе на „Герена”.

"Офертата бе доста интересна от финансова гледна точка. Имах един истински приятел - Азрак Махамат от Локомотив, но от спортна гледна точка всичко се обърка. Отпаднахме от Иртиш още в първия кръг на Лига Европа и резултатите не бяха добри. Изведнъж прехвърлиха вината на новите. Чувствах се, че бях нарочен. С феновете беше напечено. Те са много агресивни и има расизъм. След като загубихме дербито от ЦСКА, ултрасите дойдоха да ни търсят сметка пред съблекалнята. Прекратих си договора, не съжалявам за нищо. Престоят ми там бе житейски урок", заяви Бру, който вчера игра в първия полуфинален плейоф за влизане във Висшата лига срещу Норич. Френският халф бе титуляр при равенството 1:1 и остана на терена до 71-ата минута.

"С помощта на Сибиерски преминах в Ипсуич. Не подписах много добър договор, но нямаше от какво да се оплаквам след гнилия сезон с „Левски”", допълни 26-годишният халф.