Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораес е завел дело срещу клуба във ФИФА. Бразилецът търси 250 000 евро от неизплатени заплати и премии за периода, когато е носил червената фланелка, съобщава „Топспорт“.

Мораес носеше екипа на „армейците“ през сезон 2011/12, когато изигра общо 26 мача и вкара 17 гола. 37-годишният бразилски нападател в момента е без отбор, след като за последно беше част от Коринтианс до лятото на 2023 г.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

След като игра за ЦСКА, той премина в Украйна, където носи екипите на Металург (Донецк), Динамо (Киев) и Шахтьор (Донецк). Дори стана украински национал и изигра 11 мача за тима, в които отбеляза един гол.

В годините след раздялата с ЦСКА Жуниор Мораес често споделяше, че обича българския гранд и е склонен един ден да се завърне на „Армията“.

Като добър сигнал, че „армейците“ може да спечелят делото срещу бразилеца може да се приеме фактът, че от неговото напускане са минали повече от 10 години. Срокът за предявяване на претенции за неизплатени суми обикновено е две години.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!