Бившият ни национал Предраг Пажин е много афектиран и утре ще има среща с директорката на яслата, в която е записана дъщеричката му. Един от най-големите любимци на феновете на Левски разказа пред БЛИЦ СПОРТ как се е втрещил, когато е видял в какво състояние взема двегодишната Кристина от детското заведение.

Щерката на Пажин е пострадала при инцидент в яслата. "Много съм ядосан! Прибрах малката с ожулена буза и насинено око. Не знам какво точно се е случило. Потърсих обяснение от госпожите, които ми казаха, че друго дете от групата й я е одраскало. Но ако й беше бръкнало в окото?", възмутен е Пажо.

"Кристина ми казва, че момче от групата й я е ударило. Казва се Кристиян. Тя не ме лъже, вярвам й. Ще изясня какво се е случило. Утре имам среща с директорката на яслата", добави Пажин пред БЛИЦ СПОРТ.

"Погледнете в какво състояние взехме детето от яслата. За това ли плащаме на държавата", добави бившият защитник на Левски:

"От малката ми принцеса разбирам, че не й се случва за пръв път някой да я удря в яслата. Госпожите трябва да си вършат работата, а и родителите на всички деца да вземат мерки. Когато на мен са ми се оплаквали от Кристина, аз винаги съм й говорил. Уча я, все пак е само на две годинки, през август ще направи три. Да, малки са, но въпреки това разбират нещата. Най-важното е ние родителите да говорим с децата си", продължи Пажин.

"Хората, които работят в детски заведения, да не отбиват номерата, а да се грижат за децата. И по-рано съм чувал оплаквания за същата ясла, в която е дъщеря ми. И други хора са изразявали възмущението си за това, че не се грижат добре за децата им. Ще взема сериозни мерки, ако нещата не се подобрят", закани се бившият треньор на Локомотив (Мездра).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ