БЛИЦ се свърза с един от бившите съотборници на Николай Костов в "Левски" - Георги Иванов-Геша. Двамата не само, че са играли заедно на "Герена", а са приятели и до ден-днешен. Геша сподели, че от сърце желае успех на Костов на треньорския пост в "Левски".

"Играхме заедно в "Левски", но се познаваме от по-рано. Засякохме се на "Герена" през 1994 година при втория престой на Ники в отбора (б.р. - първият е през есента на 1988). Той беше много силен футболист, играеше в халфовата линия. Минаваше за най-добрия, раждал се по Добруджанския край. Нямаше късмет обаче. Операция на коляното не му позволи да остави следа като футболист на "Герена", заяви бившият нападател на "сините" Георги Иванов.

"Радвам се, че Тодор Батков избра него за треньор, а не някое сръбско менте като Дуци Симонович. Смея да твърдя, че ако българин без лиценз отиде и поеме Цървена звезда, ще стане война в цяла Югославия", продължи Геша.

"От сърце желая успех на Костов начело на "Левски". На "Герена" обаче трябва да осъзнаят, че той е много голям особняк. Ако нещо не му хареса или пък започнат да му се месят в работата, ще си тръгне веднага. Дори няма да се обади на никого", каза още Георги Иванов за приятеля си и бивш съотборник.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

2_10.jpg