Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Бившият помощник треньор на Стойчо Младенов в ЦСКА - Анатоли Нанков, разкритикува ръководството за управлението на клуба. Нанков разкри и за постигнатото споразумение с шефовете за неизплатените заплати след раздялата през зимата.

"Смятам, че не е тайна за никого, че клубът не се управлява по най-добрия начин. ЦСКА разполага с добри футболисти, направи се добра селекция през зимата, подсилиха се някои постове, но ЦСКА няма отбор. Това го виждат всички. Отборът не играе по най-добрия начин през пролетта. Причините са комплексни, аз не искам да навлизам в подробности, защото не е коректно към сегашното треньорско ръководство", сподели Нанков, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Не може в една календарна година да сменят трима треньори. Това води до разводняване на нещата и видяхте, че ефектът е никакъв. При положение, че отборът се стабилизира през есента със Стойчо Младенов и започна да играе добър футбол. Всички специалисти се съгласиха, че ЦСКА играеше най-добрия футбол, победи “Левски”, отстрани Лудогорец за купата. Пак стигаме до тези грешни решения на ръководството, да се сменят толкова често треньорите", допълни Нанков и разкри, че е стигнал до споразумение със собствениците за задълженията към него.

"ЦСКА беше пример за подражание на всички клубове в България, като дисциплина, като организация, като всичко. Не е нормално всяка година ЦСКА да трепери за лиценза си, всяка година една мъка - да вземеш лиценз. Имаше доста неизплатени заплати към мен, говорим в порядъка към 6-7. Аз направих компромис, направихме споразумение със собствениците на ЦСКА във времето да се изплатят", завърши бившият футболист на “червените”.