Хебър (Пазарджик) стартира зимната си подготовка с шестима нови футболисти. Към тима на Владимир Манчев се присъедини и Звонимир Микулич. Хърватският страж е познат на феновете на футбола у нас от престоя си в Левски през 2021 година. Преди това е бил сред най-добрите вратари в Молдова. С Шериф (Тираспол) Микулич става трикратен шампион на страната, а веднъж печели и националната Купа. За последно е пазил в турския Тузласпор.

Неговият сънародник от Хърватия Лорен Маружин също вече е официално футболист на Хебър. 25-годишният нападател пристигна снощи в Пазарджик и днес тренира със "зелените". 
Останалите нови попълнения са вече обявените от клуба български футболисти Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев – Хълк и Стоян Стоичков.

Преди първото за годината занимание Владимир Манчев представи пред футболистите новите си асистенти в щаба – техническият асистент Димитър Андонов и треньорът на вратарите Мартин Митев. 

През тази и идната седмица хебърци ще се подготвят в домашни условия на клубната си база, а на 16 януари летят за Алания, където ще проведат основния етап от зимната си подготовка. По време на кампа в Турция хебърци ще изиграят и четири контролни мача. 

На родна земя Хебър ще има само една проверка – на 14 януари с Локомотив (Пловдив).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023