Седемте играчи, които през последната седмица пристигнаха на проби в Етър, не впечатлиха треньорското ръководство и бяха отпратени от клуба. Още след мача със Спартак (Плевен) (0:1) наставникът Велин Кефалов освободи Стойчо Недков и Христо Марков, като реши да даде втори шанс на останалите петима.

Те взеха участие в контролата срещу Видима-Раковски (1:1), но отново не са показали качества, които да впечатлят треньорите.

"Освободихме и останалите петима - Димитър Павлов, Борис Папазов, Людмил Леков, Христо Габаров и Александър Виолинов. Засега ще остане защитникът Светослав Петров от Стара Загора, когото срещу Видима гледахме за първи път и ще получи нов шанс за изява", заяви за официалния сайт на "виолетовите" Велин Кефалов.

Както е известно, 22-годишният халф Борис Папазов е юноша на "Левски", а преди време време беше гадже на голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея.

Утре в 13 часа на стадион "Ивайло" Велин Кефалов ще даде пресконференция, на която ще обяви на кои играчи ще разчита за лагера в Сандански. "Виолетовите" ще отпътуват в неделя и ще останат в южния град до 12 февруари, като ще изиграят 4 контролни срещи. Засега договорени са с Банско (4.02), Пирин (Благоевград) (9.02) и Вихрен (12.02), като евентуално ще се търси съперник за 2 февруари. /БЛИЦ