Защитникът на Черно море Сашо Александров се извини на съдията Стефан Спасов за бодичека, който му направи в мача срещу Левски. Футболистът заяви пред Канал 3, че сблъсъкът е станал неволно. По-рано днес пък стана ясно, че Апелативната комисия намалява наказанието му от 6 на 3 мача.

”Извиних се на господин Спасов и благодаря, че прие извиненията ми. Съжалявам за това, което се случи. На записите се видя, че ситуацията бе доста комична. В доклада от мача пише блъсакне, но ръцете ми бяха прибрани, така че е бутане, а не блъскане. Затови е наказанието ми бе намалено. Много съжалявам. Не съм човек, който си изкарва червен картон при спряла игра. Първата нощ след това не можах да спя. Тогава в главата ми се въртяха само наказания”, заяви Александров.

„Извинявам се на съдията. Не го блъснах нарочно. Нямах такава идея. Просто се бутнахме. В момента, в който той падна, ме хвана срам. Беше инцидент. Ако искате ми вярвайте, но не съм човек, който ще тръгне да се бие. Аз никога не съм удрял футболист, камо ли да си позволя да го правя със съдията. След двубоя исках да му се извиня лично, но нямаше как да вляза в съдийската стая. Още веднъж искам да кажа, че съжалявам, беше абсолютно неволно“, каза още защитникът.