Футболистите на Пирин (ГД) ще излязат във ваканция след четвъртък, за когато е предвиден демонстративен мач на Градския стадион в Гоце Делчев. На терена сили ще премерят играчите от настоящия тим и сборна формация на фенове и бивши футболисти на неврокопчани. Проявата има благотворителен характер и средствата, които бъдат набрани, ще се дарят на Дома за деца и юноши и Помощното училище в Гоце Делчев.

Проявата ще започне в 15:00 часа, когато се очаква да бъде даден началният съдийски сигнал. След края на двубоя в кафе "Централ" ще бъде проведен търг, средствата, от който също ще бъдат дарени и неврокопчани ще бъдат разпуснати в почивка до 3 януари, за когато треньорът Тенчо Тенев е обявил първото занимание за 2013 година.

"Това е една благородна инициатива, в която не можем да не участваме, заедно с всички хора, които ни подкрепяха безрезервно. Искам да им благодаря от свое име и от името на целия отбор за всеотдайността им, която показват в подкрепата на отбора, а също и във всяко благородно начинание, подето до момента. Именно на тях - на феновете и на гоцеделчевската общественост посвещаваме своя исторически успех - класирането за четвъртфинал в Купата на България, защото те го заслужават", коментира спортно-техническият директор на Пирин Иван Близнаков.

"Благодарим на момчетата за всеотдайността, която показаха и в последния ни двубой за годината. Едва ли имаше по-добър от това да победим като завършек за една паметна година в живота на Гоце Делчев? В Нова Загора срещу Нефтохимик те играха един турнирен двубой, в който показаха характер, но също така натрупан опит и желание за игра, което ни донесе и крайния успех. Искам да благодаря на организаторите, които се бяха постарали терена да бъде на ниво и да има възможно най-добри условия", добави Близнаков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ