Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович сподели, че титуляр срещу Черноморец на вратата ще бъде новото попълнение Горан Блажевич. При това положение Пламен Илиев остава на пейката и за гостуването в Бургас, което е утре от 20:00 часа. Както е известно, бившият страж на Хайдук (Сплит) пази и при победата с 4:0 над Пирин (Гоце Делчев) за Купата на България в сряда. По всичко изглежда, че Пламен Илиев ще бъде закотвен на пейката и вече ще се дава шанс на Блажевич.

Йоканович също така каза на пресконференцията си, че не смята да започва срещу отбора на Херо със система 4-4-2.

„4-4-2 е най-познатата система, но ние нямаме футболисти с подходящи характеристики за нея. В някои мачове може да играем така, но като цяло не смятам, че е удачно да започваме двубоите с такава тактика. Стефан Велев ще ми липсва, както и Станислав Ангелов, които са контузени. Трудно е да се намерят техни заместници през септември", коментира сърбинът.

"Наясно съм със съперника. Имам информация и за Черноморец, както и за треньора им. Всяка година градят нов отбор", каза Йоканович.

"Не можем да хвърлим тежестта върху раменете на Антонио Вутов и Борислав Цонев. В халфовата линия са още Владимир Гаджев, Кевин Бру, Мирослав Иванов и Даниел Димов, разчитаме на тях. На вратата ще бъде Горан Блажевич, а що се отнася до Ларсен Туре - трудно е играч, който дойде през септември да бъде в най-добрата си форма", сподели още сръбският специалист.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ