Определяният като наследник на световната футболна звезда Златан Ибрахимович халф на Локомотив София Илиян Стефанов блесна с два великолепни гола при убедителната  победа над Валмиера с 6:0.
 
Мачът, който се игра на интересен стадион в турския курорт Анталия, събра  мнозина зрители. Всички те онемяха при второто изпълнение на техничния плеймейкър, който буквално разкъса мрежата на латвийския състав.

Стоящи около арената мениджъри коментираха, че цената на родния Златан се е покачила значително и вече гони рекордната за нашите стандарти сума от 1 000 000 евро.

Изпълненията на Стефанов със сигурност се очакват с нескрит интерес от хилядите привърженици на столичното Локо, което съвсем скоро ще започне да играе официални мачове. Собственикът на клуба Иван Василев разкри, че отборът ще се бори за връщане в ефбет Лига - там, където му е мястото.

Очаква се многобройната публика на Локомотив да започне подкрепата си за своите любимци през април, когато изтича санкцията от 6 мача лишаване от домакинство. Така клубната светиня в Надежда отново ще бъде огласяна от мощното червено-черно присъствие.