Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

БЛИЦ ГЕЙМ 2 (ИГРАТА С НАГРАДИ) върви с пълна сила, а днес обявяваме и коя е голямата награда. Предварително анонсирахме, че това ще е посещение на голямо дерби. Е, вече е ясно кое ще е то - Барселона срещу Реал (Мадрид) на 28 октомври на "Камп Ноу"! Мястото на победителя ще е в ложите на величествения стадион!

Тези от вас, които не успяха да влязат в първите 50 в първата игра, сега имат втори шанс. После предстои трети и четвърти шанс. Трябва само безплатно да се регистрирате и да започнете атаката към върховете. По този начин ще трупате точки. Колкото по-упорито и повече играете, толкова по-напред ще стигнете.

Припомняме, че ИГРАТА С НАГРАДИ се състои от четири части. В момента върви втората. Третата ще стартира в началото на август, а четвъртата - в началото на септември. 
 
На финалната права следва финален кръг, който ще се проведе в редакцията ни през октомври. В него 12 от най-добрите (първите трима от четирите игри) ще бъдат тествани от специална комисия.  Едва тогава ще стане ясно окончателното класиране – как ще бъдат разпределени 12-те големи награди! Има обаче и много допълнителни награди.

Свободната игра си остава със същите въпроси и в нея може да играеш само за удоволствие.

Списък на всички награди

ГОЛЯМАТА НАГРАДА
Посещение на Ел Класико: Барса - Реал на 28 октомври на "Камп Ноу". Победителят няма да бъде с обикновен билет, а с пропуск до ложата на стадиона!

ВТОРА НАГРАДА
Личен автограф с послание и лична фланелка на световноизвестната футболна звезда Леонел Меси!

ТРЕТА НАГРАДА
4K телевизор (43 инча) от търговска верига ЗОРА плюс фланелка на любим български футболен отбор

ЧЕТВЪРТА НАГРАДА
4К телевизор (40 инча) от търговска верига ЗОРА плюс фланелка на любим български футболен отбор

ПЕТА НАГРАДА
Телевизор (32 инча) от търговска верига ЗОРА плюс посещение на домакински мач на български отбор

ШЕСТА НАГРАДА
Мобилен телефон от А1

СЕДМА НАГРАДА
Лаптоп от търговска верига ЗОРА

ОСМА НАГРАДА
Лаптоп от търговска верига ЗОРА

ДЕВЕТА НАГРАДА
Телевизор (22 инча) от търговска верига ЗОРА

ДЕСЕТА НАГРАДА
Телевизор (22 инча) от търговска верига ЗОРА

ЕДИНАДЕСЕТА НАГРАДА
Таблет от търговска верига ЗОРА

ДВАНАДЕСЕТА НАГРАДА
Таблет от търговска верига ЗОРА

12-те награди ще бъдат разпределени между 12-те финалисти на големия финал на БЛИЦ ГЕЙМ през октомври, когато те ще преминат последния тест в редакцията в присъствието на тричленна комисия.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАГРАДИ
Два мобилни телефона от търговска верига ЗОРА
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 4 и 10 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 28 души)

Три фланелки на наш отбор по избор
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 11 и 20 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три фланелки на националния отбор на България
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 21 и 30 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три билета за домакински мачове на националния отбор
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 31 и 40 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)

Три билета за домакински мачове наш отбор от Първа лига
Те ще се разпределят чрез жребий между класиралите се от 41 и 50 място в крайното класиране след четирите ИГРИ С НАГРАДИ (т.е. – между 40 души)