Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

БЛИЦ ГЕЙМ 2 ще приключи утре по обяд. Веднага след това ще обявим кои се класират за финалния кръг през октомври и кои ще имат шанс да получат утешителни награди.

В понеделник, 6 август, обаче стартира третата част на играта с награди – БЛИЦ ГЕЙМ 3. Тогава всички въпроси от второ до 13-то ниво ще бъдат подновени. Ще започне и ново класиране! Новата игра дава шанс на тези, които не са успели в първите две, да опитат отново късмета си.

Ако и тогава не попаднете сред най-добрите, в началото на септември е последната част от играта с награди – БЛИЦ ГЕЙМ 4.

А през октомври, вече в редакцията на БЛИЦ и пред комисия, е финалният кръг на 12-те финалиста (по трима от четирите игри). Именно тогава ще станат ясни победителите. За всички тях ще има големи награди. Награди ще има и за тези, които са в долната част на класиранията (до 50-а позиция).

Напомняме, че първата голяма награда е посещение на мача на „Камп Ноу” между Барса и Реал от Примера дивисион в края на октомври. Втората награда е автограф и фланелка от самия Лео Меси. Останалите награди са предметни – телевизори, лаптопи, таблети и телефони от търговска верига „Зора” и А1, както и фланелки на отбори.