Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Треньорът на "Левски" Илиан Илиев втори ден не се появи на "Герена" и феновете на "сините" започнаха да се чудят какво се случва и къде всъщност е спецът. От клуба информираха, че наставникът липсва, тъй като има лични ангажименти.

БЛИЦ обаче разбра защо Илиев не води заниманията на "Левски" втори ден, а повери задачата на асистентите си Николай Митов, Здравко Здравков, Красимир Колев и Ясен Екимов.

Треньорът получил разрешение от клубното ръководство да се прибере при семейството си във Варна. Синът на Илиан Илиев, който носи същото име, навърши 13 години вчера (20 август) и много държал татко му да присъства на празненството. Наследникът на специалиста също е футболист и е звездата на детската формация на Черно море в своята възраст.

Очаква се утре Илиан Илиев да се завърне в София и да води тренировката на "Левски", която е от 18:30 часа. На "сините" в събота предстои гостуване на Монтана. За него се очаква Илиев да направи няколко промени. Срещата със сигурност пропуска Димитър Везалов, а на днешното занимание контузия получи Александър Башлиев. Ветеранът Христо Йовов пък изобщо не взе участие в заниамнието, тъй като е повален от вирус.

Все още не са възстановени Даниел Димов и Нуно Пинто, които лекуват травми от доста време.