Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Дисциплинарната комисия към БФС не посмя да накаже жестоко Миньор (Перник) заради боя, който фенове на "жълто-черните" нанесоха на изпълнителния директор на Локомотив (София) Георги Марков по време на двубоя между двата тима, завършил 0:0. Наказанието за клуба от Перник след екшъна е само 3 мача лишаване от домакинство, както и парична глоба в размер на 10 000 лева.

Срещите, в които "жълто-черните" ще изтърпят наказанието си са срещу ЦСКА, "Ботев" (Враца) и Етър. Любопитното е, че ако БФС беше наказал Миньор за 4 мача, тогава и "Левски" нямаше да гостува в Перник. Сега обаче на "сините" ще им се наложи да играят на Стадиона на Мира, където винаги са имали големи затруднения. Именно мачовете с "Левски" за най-важните за цял Перник.

Дисципът също така реши Георги Марков да бъде глобен с 1000 лева, въпреки че беше бит от фенове на Миньор.

Решенията на Дисциплинарната комисия по случая в Перник:

* За нанесен удар и побой на изпълнителния директор на ПФК”Локомотив-София”, на основание чл.37, ал.1, т.7, б. Б, ДК наказва ПФК”Миньор”Пк с лишаване от домакинство за 3 срещи и имущественасанкция в размер на 10000лева.

* За извършени прояви, които са обществено неприемливи от страна на Изп. директор на ПФК”Локомотив-София” Георги Марков, на основание чл.6 от ДП, ДК наказва същия с глоба в размер на 1000 лева.