Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев готви сериозна изненада в състава си за днешния мач срещу Швеция от Група „А“ на световните квалификации за Мондиал 2018.

БЛИЦ СПОРТ се добра до състава, с който се очаква да започнем срещу „тре крунур“. Според нашата информация на 99% е сигурно, че това е титулярната 11-орка, с която Хубчев ще стартира двубоя срещу шведите от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Противно на очакванията за стартово място на капитана на Левски Божидар Митрев на вратата ще започне бившият страж на „сините“ Пламен Илиев. По лявото крило ще играе Петър Занев, който предимно ще има дефанзивни функции и ще помага на левия бек Антон Недялков. Изненадващо е и титулярното място за Божидар Краев, който ще действа зад Ивелин Попов. Очакванията бяха атаката да бъде водена от Андрей Гълъбинов, а Попето да играе като втори нападател.

СЪСТАВЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА МАЧА С ШВЕЦИЯ
Пламен Илиев, Страхил Попов, Божидар Чорбаджийски, Васил Божиков, Антон Недялков, Симеон Славчев, Георги Костадинов, Станислав Манолев, Петър Занев, Божидар Краев, Ивелин Попов

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​