Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски заяви, че на лагера в Турция с новия треньор Миодраг Йешич ще бъдат казани много неща. Бранителят е оптимист за бъдещето на отбора. Решението на капитана и легенда на "червените" Тодор Янчев да напусне пък отказа да коментира.

"Оптимист съм. Ако не бях, нямаше да съм тук. Имаме добър отбор. Сега ситуацията е по-различна от лятото, когато постоянно идваха нови играчи. Има какво да подобрим по време на двата лагера и ще се постараем да го направим. Досега тренирахме само с кондиционния треньор. Миодраг Йешич влезе за кратко да се представи и това беше. В Турция ще се опознаем и ще си кажем доста неща.

Промените ни се отразяват. Опитваме се да не четем много вестници и сайтове. Като професионалисти трябва да си гледаме задълженията на терена. Надявам се тази година да е по-спокойна. Ние нямаме думата кой да е треньор. В ЦСКА трябва винаги идват доказани специалисти. Най-важни обаче сме ние, играчите. Ако дадем 100% от себе си, няма да имаме проблеми", каза Бандата.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ