Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич говори на заминаване за Турция по темата с напускането на капитана Тодор Янчев, както и за евентуалното завръщане на Христо Янев в отбора. Сръбският специалист каза, че все още е рано да влиза в каквито и да било детайли около тима, който ще опознава на лагева в южната ни съседка. Йешич потегли за Турция с група от 26 играчи. Камерата на БЛИЦ TV беше на аерогара "София" и засне изявлението на 54-годишния сърбин.

"След като се върнем от първия лагер, можем да кажем нещо повече. Започваме работа по нашата програма. Казах на пресконференцията по представянето ми, че с моя екип ще направим вътрешна селекция. Всички футболисти заминават за лагер. Ще работим и след това ще видим дали трябва да се прави нов списък за отстраняване на играчи или списък с желани нови имена", коментира Йешич.

"Христо Янев представлява интерес за нас. Има качества. Ако се върне, ще го приема с голямо удоволствие", заяви сърбинът.

"Не съм разговарял с Тодор Янчев. Всичко стана много бързо, в тези ден-два. Имаше много работа. След първия лагер може да говорим. Сега е рано да го търся, ще изчакам малко. Тодор Янчев аз го върнах в България при първия ми престой в ЦСКА. Като капитан вдигна титлата. Моето мнение за него се знае отдавна и не се е променило", допълни Йешич.

"В публиката искам да сме едно. Нека започне първенството и мачовете за Купата. Ако се представим на ниво, може да обединим всички и да сме едно цяло", завърши сърбинът.

Групата на ЦСКА за лагера в Турция: Томас Черни, Благой Макенджиев, Анатоли Господинов, Иван Бандаловски, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Ангел Грънчов, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Михаил Венков, Лукас Саша, Абел Анисе, Илиас Кириакидис, Петър Витанов, Ивайло Чочев, Нджонго Присо, Себастиян Скиорили, Сержиньо, Серж Нюаджи, Мишел Платини, Мартин Камбуров, Станко Йовчев, Григор Долапчиев, Марсиньо.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ