Сигнал за бомба евакуира за няколко часа стадион “Българска армия”. Репортер на агенция БЛИЦ се увери на място, че съоръжението беше запечатано. След проверка и около 3 часа пауза “Армията” отново отвори врати. Сигналът е получен сутринта към 7:30 часа от квартал “Младост”, като такива е имало към всички останали съоръжения на ЦСКА.

Изпълнителният директор на клуба Георги Илиев-Майкъла лично наблюдаваше ремонта на стадиона и коментира фалшивия сигнал за взривно устройство пред агенция БЛИЦ. Шефът е на път да разпали сериозна война, след като публично обяви, че сигналът е по идея на фенове на ЦСКА.

"Това е работа на някой фен на ЦСКА, който саботира ремонтните работи и не иска да се върнем на "Армията". Виждате “Левски” какво прави, а на нас ни пречат", каза Майкъла.

Припомняме, че отношенията между бившия футболист и привържениците не са особено добри. Преди години Георги Илиев изгони част от феновете от помещенията на стадиона, които се намират над съблекалнята. Впоследствие Майкъла беше уволнен.