Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев поведе футболистите си към Турция, където "железничарите" ще проведат втория си подготвителен лагер. Пред камерата на БЛИЦ TV Кокала призна, че очаква положителен пролетен полусезон. Наставникът определи като "гаранция за успех" активността на зимния трансферен прозорец и привличането на доста познати и опитни състезатели.

"Все още не мога да дам цялостна оценка за това, което сме направили, тъй като подготовката продължава. Знаете, тя е дълга. До трети март трябва да се подготвяме на различни места из България. Така че още нищо не може да се каже. Смятам, че момчетата тренират сериозно, което най-важното на този етап.

Предстоят ни пет контроли в Анталия. С Металург (Донецк), с два грузински отбора, румънският Пандури и Химки от Русия. Има футболист, който ни чака в Турция. Но за него не мога да ви кажа нищо, освен че идва на проби.

Напълно е възможно да има и други. Ако преценим, че на някои места могат да се вземат още хора и е наложително, ще го направим. Знаете, в тима има много познати имена като новопривлечени. Активността ни тази зима според мен е гаранция за успех. Няма за какво друго да е", коментира треньорът на Локо (Сф).

"Не ни пречи, че ще бъдем в хотела с още два български отбора. Ние си имаме програма, която следваме и няма от какво да се притесняваме. Терените са хубави и затова отиваме там", добави Велев.
Светослав Костадинов/БЛИЦ

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЕМИЛ ВЕЛЕВ В ПРИКАЧЕНОТО ВИДЕО!

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ