Селекционерът на Украйна Олег Блохин остана доволен след успеха над България с 3:0 в контролата, играна снощи на стадион "Валери Лобановски" в Киев. Победата сложи край на серията от четири поредни загуби на украинския национален отбор.

"Тази победа ни беше много необходима, особено в психологически аспект. В отделни епизоди от двубоя изглеждахме наистина добре. Показателно е, че за целия мач допуснахме българите да създадат само две опасности пред нашата врата", коментира Блохин след мача.

"Контролирахме събитията и владеехме инициативата, но има какво още да се желае по отношение на реализацията на головите възможности. Определено можехме да вкараме повече попадения. 3:0 не е реалният резултат", продължи украинският наставник.

Блохин сподели още, че е много доволен от дебютантите в тима, най-вече от левия бранител Евген Селин, който вкара първия гол във вратата на Николай Михайлов.

"Новите момчета играха добре и се постараха да се възползват от предоставения им шанс. Селин дори отбеляза гол, какво повече можем да искаме", каза Блохин.