Бившият шеф в Ботев (Пловдив) Борислав Димитров нападна кмета на града Славчо Атанасов.

Декларацията на Боби Димитров, публикувана в news4000.eu:

Спокойно ли ви е г-н Кмете? След толкова много години "жълто-черната" половина на Пловдив дочака да има свой кмет. Кмет, който обещаваше светло бъдеще за спорта в града. Кмет, който гарантираше, че Пловдив ще стане футболната столица на България. Кмет, който се кълнеше във вярност пред феновете на Ботев. Половината мандат изтече, а с него безвъзвратно изтече и кредита на доверие към Славчо Атанасов. Равносметката е повече от печална-всички се оказаха излъгани

Всички помнят какво обеща г-н кмета и всички видяха какво изпълни - едно голямо нищо. През последните 2 години не само, че не беше направено нищо за подобрение на материалната база, но със своята незаинтересовност общината изгони и малкото желаещи да инвестират в спорта и в спортните съоражения. В момента и "Лаута", и "Христо Ботев", и Градския стадион са потенциални убийци. От спасител на спорта в града, кмета се превърна в негов душманин. Изтекоха доста месеци, но никой от клубовете така и не усети горещите обещания за подкрепа на футбола в града.

Футболът в Пловдив галопира със страшна сила към своята гибел. Марица изпадна в аматиорските групи, Спартак лека по лека също се е насочил натам и едва ли ще дочакат концесията за стадион "Тодор Диев". В Локомотив единствено засега, въпреки "загрижеността" на Общината успяват да вържат двата края. Но и там търпението е пред изчерпване. За Ботев със съжаление-или добро или нищо. Футболният символ на град Пловдив беше ритуално убит. Затова освен печалния Д.Х. не по-малка вина има и неговият "жълт" кмет.
Историята е за това да помни, а тя ще запомни Славчо Атанасов само с едно - ТОЙ ПРЕДАДЕ БОТЕВ!