Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Борислав Димитров се свърза с БЛИЦ, за да поиска право на отговор, след като Димитър Христолов го нападна остро вчера.

Писмото на Боби Димитров до БЛИЦ:

"През последните дни Д.Х. в своя характерен неградски стил сипе обиди и лъжи по мой адрес. Те само могат да ме радват, защото явно той е притиснат до стената и притеснен от нещата, които несъмнено ще му се случат. Този човек е един изкудкудякал дядка, на който и едно пеленаче не би повярвало. Христолов е една жалка пародия на бизнесмен. Недопустимо е президентът на най-стария български клуб да е зависим. И да виси като помияр за кокалаче пред вратата на който и да е друг клуб. Престъпление е играчите и служителите да мизерстват при положение, че през последната година Ботев има приходи от милиони."

Боби Димитров благодари на привържениците на Ботев за подкрепата, която му оказват. "Гарантирам им, че ще продължа докрай битката за Свободен Ботев. Убеден съм, че скоро дали природата, дали прокуратурата ще приберат това недоразумение и ще започне нова златна ера за любимия ни клуб", сподели още Димитров.