Президентът на БФС Борислав Михайлов бе в отлично настроение след прибирането на националите от Анталия, където снощи изиграха контрола срешу Шахтьор (Донецк). Двата тима направиха равенство 0:0.
„Полезна проверка, пробвахме нов вариант на игра, това е по скоро такъв вариант, с който можем да се направи нещо в квалификациите, ако тръгнем да се надлъгваме, не да се надиграваме”, започна президентът на БФС.

Запитан дали приятелският мач е бил на достатъчно ниво, Михайлов отговори: „Тези контроли са много добри, за вас също, защото няма да има какво да работите, ако ги няма. Мачът беше абсолютно необходим и въпреки че някои казаха, че Шахтьор е щял да бъде с не знам си кой отбор, дойдоха с всичките си звезди без трима човека. Играхме с трима вътрешни халфа, което досега не е правено. Имахме доста положения, повече от тях.”

Боби Михайлов отговори и на думите на Димитър Бербатов по повод, че „трима коне теглят каляската: “Те не са коне, но ако им харесва на тези играчи да се наричат така. Без всеки може, ние имаме големи футболисти, но начинът на игра днес беше просто добър. Ако на линия бяха и липсващите, може би щяхме да вкараме гол, но...”, каза още Борислав Михайлов./БЛИЦ