Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че е доволен от националите, които записаха загуба с 0:1 от Русия в контрола.

"Доволен съм от играта и от раздаването на момчетата. При някои си личи, че не са в най-добрата си форма, но сигурно си има причини за това", коментира Михайлов.

Рано тази сутрин нашите се прибраха от Санкт Петербург, където паднаха с 0:1 от Русия в последната ни проверка преди евроквалификациите. На 3 септември селекцията на Станимир Стоилов гостува на Англия на "Уембли".

"Първото полувреме отборът се държа най-добре на терена в сравнение с контролите с Белгия и ЮАР. Все пак играхме с Русия, а не с някой слаб отбор. През първото полувреме те нямаха никакви шансове пред нашата врата. Може би това е, което търсят треньорите. На мен лично отборът ми хареса", продължи шефът на БФС.

"Винаги съм бил оптимист, но така или иначе нещата трябва да се случват на терена. Надявам се за следващия мач с Англия всички да са здрави, да са в още по-добра форма, защото някои не играят редовно за отборите си заради контузии. Лично аз съм доволен от всички момчета - от представянето им на терена, от поведението им по време на лагера. Със сигурност срещу Англия ще бъдем подложени на по-голям натиск отколкото вчера срещу Русия. Но ние също имаме своите козове. Най-важното е всички футболисти да са здрави", сподели още Боби Михайлов, добавяйки, че няма информации дали се водят преговори за завръщането на Димитър Бербатов в националния отбор, за което снощи намекна Станимир Стоилов. /БЛИЦ