Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след загубата с 0:2 от Македония, че не се притеснява от нищо.

„Нищо не ни притеснява. Получи се хубав мач за контрола, имаше доста динамика. Изпуснахме положения, както и отборът на Македония. Не съм гледал повторение, но съдията сбърка и свири дузпа, а това промени изхода на мача, иначе срещата завършваше 0:0”, коментира Михайлов.

„Смятам, че проверката е полезна за нашия отбор. Мислихме, че ще отидем в Палермо, за да бием Италия. Трябва да си видим грешките и капацитета и по най-добрия начин да използваме това, което треньорите са извлекли от тази контрола”, добави президентът на БФС пред пратеника на "Гонг" в Скопие.

„В Палермо ще е много топло и тежко. Това е Италия. Отборът има капацитет. Отиваме да вземем нещо, ако можем. Нашите мачове са с Малта и Армения", добави бившият вратар.

"Можеше да победим, но можеше и да паднем по-катастрофално. Македония не е случаен отбор. Даже почнаха да играят като Аржентина. Неделев не е никакъв дебютант. Той беше един от най-добрите на терена. Всички са впечатлени, както и президентът на Македония”, каза още Борислав Михайлов.