Борислав Михайлов най-после ще наруши публичното затъмнение около себе си. БЛИЦ разбра, че президентът на БФС се готви да даде пресконференция в понеделник или вторник другата седмица. Основен повод за извънредния брифинг е войната между футболната централа и ЦСКА, както и редица скандали в последните няколко месеца. Журналисти, футболни ръководители и фенове постоянно негодуват и нападат Михайлов, като го обвиняват, че се крие и не взима страна по скандалите. Екипът ни научи, че близки до шефа са го склонили все пак да излезе пред медиите и да угоди на противниците си. Боби обаче едва ли ще каже нещо съществено и типично в свой стил ще гласува доверие в работата на различните комисии.

В последните дни от ЦСКА директно обвиниха президента на БФС и хората около него в какво ли не. Зададоха му и десетки въпроси, част от които свързани с уредения мач с Естония миналата година. Близкият до “червените” Георги Градев попита Боби дали е взел 80 хиляди евро от уговорената контрола и дали се е срещал с главата на “черното тото” – сингапуреца Радж Перумал.

Заради управлението на Борислав Михайлов водещи клубове, един от които ЦСКА, вече готвят сериозна опозиция за Конгреса на БФС догодина./БЛИЦ