Борислав Михайлов отговори на въпроси относно черното тото в България, като такива му бяха зададени преди време и от Христо Стоичков, който го обвини, че е участвал в уредени срещи.

Подалият оставка като президент на БФС даде пресконференция, която продължи половин час.    

Mихайлов категорично обяви, че съмнения за черно тото в България е имало, но не и доказателства за подобно деяние.

"Такива специализирани структури казват дали нещо се е случило, когато проверката приключи", отговори Михайлов на въпрос за акцията на ГДБОП във вторник, при която служители нахлуха в сградата на БФС. 

"Темата за черното тото се говори вече 15 години. Който докаже, че има черно тото, нека виновните си поемат вината. Всички сигнали са предадени на прокуратурата. В България няма нищо доказано. Съмнения е имало, но няма нищо доказано. Сигналите намаляват през годините", каза легендарният вратар.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"На Стоичков няма какво да му отговарям? (б.р. - преди няколко години Камата зададе няколко въпроса към Михайлов, сред които участвал ли е в уредени срещи).  Той беше афектиран преди време. Ако има нещо, трябва да бъде доказано. Не съм участвал в уреждане на мачове на каквото и да е ниво. Няма нищо от мача с Естония (2:2). Хванаха съдии, а не други хора. Ние какво да направим съдията като дава четири дузпи? Имаше разследване на ФИФА и нямаше абсолютно никакво доказателство срещу нас", коментира Михайлов.