Президентът на БФС Борислав Михайлов бе доволен от играта на националите след загубата от Сърбия с 0:1. Той обяви поражението като незаслужено.

” Какво да ви кажа за мача? Би трябвало да кажа, че е бил равностоен. Дано в следващия имаме повече късмет. Ще изпием по една бира, 17 години от 17 ноември. Поздравих Емил за празника. Както виждате, мачът бе абсолютно равностоен, не мога да кажа, че нямаше мотивация. На официалната вечеря вчера си говорихме, че Сърбия има 400 футболисти, които играят в Европа. Представете си за какво става въпрос. Може би някои бяха поизморени, в края на мача се видя, че не са добре физически”, каза Боби Михайлов.

“Следващата дата за контроли е 9 февруари - много тежка дата. Има вариант да играем с Мексико в Атланта, но е много далеч, а и ще бъде трудно за билети, визи и т.н. Към момента няма нищо сигурно”, добави босът на футбола ни.

“Аз не смятам, че съдийството е толкова слабо, пак казвам за стотен път, пет години съм президент, шест пъти сменихме шефовете на съдиите. Когато има предлагане, има и търсене. Никой от БФС не натиска съдиите”, завърши Борислав Михайлов./БЛИЦ