Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Борислав Михайлов отказва полемика чрез медиите с Христо Стоичков в отговор на интервюто на Камата за “Труд” от 24 април. Президентът на БФС запазва дипломатичност и се очаква двамата да потърсят личен контакт, за да не се възпламеняват публични скандали и спекулации.

Контраатака срещу Кавалера на “Златната топка” опита обаче Костадин Костадинов. Той е известен най-вече с това, че неведнъж бе бит като действащ рефер. Най-шумен бе скандалът с него в съдийската стая в Ловеч, когато “падна” върху стъклена масичка и дълго отказваше да излезе за второто полувреме...

Съдийският шеф, срещу когото в различни етапи скочиха всички грандове, започна да се оправдава пред камерата на "Канал 3" във вторник, след заседанието на комисията, която оглавява: “Никога не съм бил мишок в живота. Има спорни ситуации и в наказателното поле на Литекс в мача срещу Лудогорец. Холестеролът ми е нормален, почти не употребявам алкохол и не съм стъпвал в ресторант “Спортна среща” от 2003 година. Има голяма разлика между Стоичков като футболист и Стоичков като треньор. Пожелавам му да постигне успехите си от терена. Ние работим вече две години иполовина. В тях Литекс стана шампион, защото имаше добри играчи и треньори."

"Какво да коментирам, за Костадинов ви предупредих преди повече от година. Международен съдия за историята със само... два международни мача. Класически посредствен рефер, който странно сега ръководи реферите. Какво да коментирам неуспели съдии?”, отсече пред "Труд" бившият съдия №1 Атанас Узунов.