Президентът на БФС Борислав Михайлов показа най-новата придобивка в базата в Бояна - криосауна, която всички национални селекции на България ще използват за възстановителни процедури.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Публикацията на Михайлов във "Фейсбук": 

"Възстановяването на футболистите след мач и тежка тренировка е изключително важно за добрата им форма. От опит го знам. Затова никога не съм пестял усилия и средства да осигуря на националните формации най-новите технологии за подготовка и възстановяване. 

На базата в "Бояна" вече разполагаме и с криосауна, която използват всички национални селекции на България. 

Криотерапията е техника, при която организмът е изложен на въздух с температура под минус 100 градуса по Целзий. Тя е мощен противовъзпалителен инструмент и облекчава болката. Освен това преди тренировка помага за повишаване на силите на организма, а след интензивно физическо натоварване ускорява времето за възстановяване, облекчава умората и забавя появата на мускулни болки.

В последните няколко дни криосауната е на разположение на футболистките от представителния отбор на България, които имат мачове от квалификациите за световно първенство през 2023 година. Утре, 30-ти ноември, им предстои среща със Сърбия в Пловдив. 

Желая успех на отбора и на селекционера Силвия Радойска!".

 

Възстановяването на футболистите след мач и тежка тренировка е изключително важно за добрата им форма. От опит го знам....

Публикувахте от Борислав Михайлов в Понеделник, 29 ноември 2021 г.