Президентът на БФС Борислав Михайлов изрази задоволство от отлично свършената работа по пълната интеграция на вътрешната система на централата за процесите и документооборота на професионалния футбол. След големия успех сме получили специални поздравления от ФИФА. Това съобщи Михайлов в социалните мрежи. 

Цялата му публикация:

"Пълната интеграция на вътрешната система на БФС за управление на процесите и документооборота на професионалния футбол с FIFAID, FIFA Connect и FIFA Clearing House е вече завършена.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Бяхме си поставили за цел до средата на ноември да я направим. Доволен съм, че успяхме да спазим сроковете и да приключим всички дейности по преработка, промяна на вътрешните правила, форми и обновяване на клубните и административни интерфейси в системата.

Получихме специални поздравления от ФИФА за това, че сме една от първите федерации, завършили този процес, както и първата, която регистрира данните в реално време.

Чрез FIFA Connect ще можем да проследяваме играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света. 

Програмата залага на всеки в системата уникален FIFAID идентификатор, като този код е номер на дигиталния паспорт на лицето, носещ след себе си информацията и пълната му история".

 

Пълната интеграция на вътрешната система на БФС за управление на процесите и документооборота на професионалния футбол с...

Публикувахте от Борислав Михайлов в Четвъртък, 25 ноември 2021 г.