Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че националният отбор трябва да гони задължителен успех срещу Черна гора.

”Трудно е да се спи, наистина тежка загуба. Нашият истински мач е във вторник срещу Черна гора. Надявам се момчетата да се съживят преди двубоя. Евентуален техен успех срещу нас, пълен или частичен, ги прави фаворити за второто място. Със сигурност трябва да спечелим”, каза шефът на футболната ни централа на прибиране от Англия.

“Ако мислите, че вратарят има вина за головете вчера, вие го коментирайте. Загубата не може да се каже, че е била планувана. Никой не е отишъл там, за да загуби. Момчетата се опитаха да играят футбол, но лежерно допуснахме резултатът да стане резултатът доста голям. Не съм доволен от играта, страхливо и изплашено действахме на моменти. Така не се играе, ако искаш да се класираш”, допълни Боби.

“Ако кажете, че има други български футболисти, давайте имена. Това са най-добрите играчи в момента, всички играят в чужбина и се предполага, че са още по-добре подготвени, задоволени от финансова гледна точка. Остава само да се представят добре в националния отбор. Засега не го правят, надявам се да го сторят във вторник. Трябва да се вдигнат и да направим всичко възможно, за да спечелим”, завърши президентът на БФС./БЛИЦ