Президентът на БФС Борислав Михайлов изгледа загубата на юношите ни до 17 години от Испания с 1:2 в Бургас. След това той говори за представянето на националния ни тим, но и за клубния футбол у нас.

"Още не се знае кой ще вземе лиценз и кой не, това ще стане в края на месеца. Дано не е толкова стряскащо. Ако отбори не вземат лиценз, няма да се попълва групата. Ако премирно останат десет отбора, няма да попълваме. Няма смисъл. Щом тези от елита не отговарят да изискванията, какво да кажем за тези от "Б" група", заяви Михайлов пред медиите.

Михайлов отговори на въпрос възможно ли е от следващия сезон "А" група да остане с 10 отбора и да няма разделение на две шестици: "Не знам кой казва, че следващият шампионат няма да има две шестици. Не е добре членовете на Изпълкома да говорят без да са питали знаете кой. Няма лошо, но...Ние сме гласували да има 12 отбора с плейофи. Ако останат 10 отбора, тогава ще преценяваме. Аз лично смятам, че България не заслужава да има само 10 отбора. България е футболна страна и това се вижда от европейското за юношите."