Президентът на БФС Борислав Михайлов изрази задоволство от многото публика във втори пореден мач на юношеските ни национали. България отстъпи с 1:2 на Испания днес на "Лазур" в Бургас, където присъстваха около 7000 зрители. "Чупим рекорди по посещаемост за мачове при 17-годишните. Това показва, че сме футболна страна", изтъкна Боби Михайлов, който изгледа на живо и срещата на "трикольорите" с Испания.
 
"Истината е, че отстъпваме във всичко на най-силните в Европа, а на това първенство са събрани точно такива отбори. И физически, и технически, и в други показатели. Но именно това е идеята - да печелим домакинството на такива първенства, за да могат треньорите и играчите да трупат опит и да видят къде се намират спрямо останалите", каза Михайлов.

"Момчетата се стараха, това не може да се отрече. Вратарят ни (б.р. - Даниел Наумов) със сигурност има бъдеще във футбола. Дано в третия мач победим Австрия. Важно е за самочувствието на тези футболисти, пък и за българския футбол", добави Михайлов.

"Благодаря на феновете, които подкрепят България. Футболистите трябва повече да работят в клубовете. Това се отнася за всички компоненти, включително и физически. Виждате разликата с Испания днес. Те са здрави футболисти с бради, а нашите играчи са като дечица", коментира членът на Изпълкома на УЕФА.

Следете с БЛИЦ: Евро 2015 за юноши до 17 години