Президентът на БФС Борислав Михайлов е говорил със собственика на Левски Тодор Батков по повод трансфера на Живко Миланов, пише в. “Меридиан мач”. Както е известно, десният бек е приятел на дъщерята на легендарния вратар Бисера и двамата вече се радват на първа рожба – Ники.

Това обаче не е основният мотив на Михайлов в полза на сделката с италианския Киево, който е най-настойчив в желанието си да привлече един от капитаните на “сините”. Според Боби и за националния отбор ще бъде по-добре, ако Живко получи шанс да развие потенциала си в силно първенство, каквото е Серия “А”.
 
Причината трансферът на Миланов в състава на “летящите магарета” все още да не е осъществен е в малката сума, която предлагат шефовете от Верона. Според изданието Киево е изпратил предложение да вземе състезателните права на защитника срещу 300 000 евро. Освен това Емил Велев предпочита Живко да остане в състава за мачовете от евротурнирите, тъй като трудно ще му бъде намерен качествен заместник до началото на кампанията./БЛИЦ