Президентът на БФС Борислав Михайлов обясни защо се е завърнал начело на футболния съюз, след като през октомври 2019 година подаде оставка. Боби говори и по други теми след края на Изпълкома днес.

“Аз дойдох да си завърша мандата, защото ме искаха клубовете. Това е причината за завръщането ми. Димитър Бербатов има право да се кандидатира и да провежда каквато кампания иска. Той не е цел за мен, не ми е таргет. За момента има редовен конгрес догодина, дотогава всичко са спекулации. Всеки има право да се кандидатира, но да си спомнят, че не трябва да прескачат добрия тон. Дали ще се кандидатирам пак - има време, имайте търпение”, заяви Михайлов, който отказа да коментира писмото със запитване от страна на УЕФА и ФИФА за причината за неговото завръщане начело на БФС.

“Писмото е информативно, ние сме отговорили, което са питали. Не сте много интересни с този въпрос”, заяви раздразнено Михайлов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Относно националния отбор Боби изрази задоволство, че този път наистина се прави подмладяване.

„Националният отбор направи сериозни мачове, много качествени. Треньорът направи пълно подмладяване и това ми харесва. Тези 3 мача му дадоха възможност да използва доста играчи, които да се сбият с отбори кат Франция и Русия. Полезни проверки, климатът в отбора е добър. Надявам се да се изгради един по-стойностен национален отбор“, каза още Михайлов.