Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградите си за най-добър футболист на четвъртия и шестия кръг в първенството.

"Голът срещу Берое може би е най-красивият ми. Особено в момента, в който ни се беше насъбрало много напрежение", започна Боби.

„От доста време се чакаше развитие относно финансовата част в Левски. Може би вече ще е по-спокойно. Надявам се и с резултатите да сме по-спокойни. Няма как да не сме мотивирани. Мисля, че всеки един футболист, който е в отбора, трябва всеки ден да е мотивиран.

За серия от победи изобщо не мислим, тъй като имаме доста проблеми в състава. Надявам се с една-две победи да ни дойде самочувствието и увереността. Знаете, че имаме доста млади момчетата.

В момента такава ни е ситуацията, че нямаме лесни мачове. Аз гледах Локомотив (Пд) в Лига Европа. Моето мнение е, че могат да победят всеки отбор в efbet Лига. Няма да е лесно със сигурност", каза още Цонев.

"Не е коректно да говоря за следващия треньор. Когато се говори за г-н Стоилов неговите резултати и визитката му говорят сами за себе си. Нормално е и ние играчите да искаме да се докоснем до това нещо.

Ясен Петров е преценил да не ме извика за националния отбор. Аз продължавам да тренирам, надявам се да съм здрав и късметът да ми се усмихне", завърши Боби.
Efbet Лига - сезон 2021/2022