Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров даде поредното си колоритно интервю след победата 3:2 над Левски в 35-ия кръг на Първа лига.

„Още през първото полувреме трябваше да си затвърдим превъзходството чрез ситуациите, които имахме. Дойде им самочувствие на Левски при 2:2 и за малко можеше да стане... Малко беше публиката на стадиона. Може би нормално на този етап от сезона. Тези, които не бяха тук, изпуснаха”, каза Бодуров.

„Неуспешен е сезонът. Щом се борихме на два фронта, а сме с празни ръце – значи неуспешен, при това категорично. Имаше мачове, които трябваше да изиграем по-добре. На места и късметът не  ни покри. Явно не ни е било писано”, добави още централният бранител.

На въпрос, остава ли в ЦСКА, Бодуров каза: „Не мога да кажа категорично, че оставам. Никой не може да каже такова нещо. Ами утре ако умра? Не мога да кажа. Дали са ме потърсили от Реал след предното интервю (когато на шега обясни, че му се играе в Реал Мадрид, но това няма как да се случи)? Не, от Барселона ме потърсиха, слушали са интервюто явно. А дали съм им фен? Не, фен съм на Байерн Мюнхен”, шеговито подхвърли Бодуров за финал.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА