Защитникът на националния отбор Николай Бодуров коментира представянето на тима при загубата с 0:1 от Италия и като цяло в квалификациите за Евро 2016. Той разкри и какво липсва в играта на „лъвовете“ и призна, че очакванията към националите са прекалено високи.
 
„Само с желание не стават. Трябват качества, хъс, сърце. Нещата не ни се получиха още след първия мач с Норвегия. Определено има разочарование. Преди мача с Норвегия имахме шанс. Но по стара българска традиция, няма да казвам какво направихме...,“ заяви Бодуров.
 
„Очакванията към националния отбор са прекалено високи. Хората още живеят с онова поколение от 94-та. Трябва да сме реалисти, да видим къде играят футболистите ни“, допълни бранителят на Фулъм.
 
„Ако зависи от мен, желание ще има винаги. Ако не искаш да играеш за националния отбор, няма смисъл да играеш футбол изобщо. Липсва ни класа, но най-вече нямаме самочувствие. Имаме, но само извън терена. Ако играеш със сърце, имаш крила,“ коментира националът.
 
„Няма представа как ще продължи кариерата ми във Фулъм. Чета по медиите спекулации. Сега като се върна в Англия, ще видя“, обяви Николай Бодуров.
 
Нашата група "Н" за европейските квалификации