Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Защитникът на Литекс Николай Бодуров разясни причината да бъде изваден от първия отбор. Както е известно, Христо Стоичков беше бесен след загубата от Монтана с 0:1 и прати бранителя да тренира с юношите. Същото се случи и с Христо Янев. Двамата футболисти си изкараха червени картони при поражението от Монтана. БЛИЦ вече съобщи каква всъщност е причината за отстраняването на Янев от представителния тим на “оранжевите”.

"Не знам защо ме пратиха да тренирам с юношите. Не мога да си го обясня, но в крайна сметка това е решение на треньора. Явно аз съм виновен за загубата от Монтана. Поемам си отговорността. Щом така е решил, няма проблеми. Важното е отборът да върви напред, пожелавам му успех. Искам трансфер. Всеки футболист мечтае да играе в чужбина. Откакто ми каза, че докато той е треньор, няма да играя, не съм говорил с него. Не мога да коментирам дали ще се върна в състава или не. Те да преценяват, аз си тренирам с юношите”, заяви Бодуров.

“Не смятам, че само аз съм виновен за поражението в Монтана. Винаги съм казвал, че победите и загубите са на целия отбор. Това беше решение на треньора”, допълни защитникът. На въпрос дали е вярно, че е казал на Камата, че не може само играчите да са виновни и, че той не е никакъв треньор, Бодуров отговори: “Това са абсолютни измислици. Нямам идея откъде е излязло подобно нещо. Не отговаря на истината. Кой съм аз, че да държа сметка на Стоичков. Времето ще покаже, но Господ гледа. Малко съм възмутен, но живи и здрави да сме. Не знам какво да чакам. Нямам никаква яснота”, завърши националът./БЛИЦ