Националът Николай Бодуров се зарече да спре с глупостите и да започне сериозно да мисли за футболната си кариера. Защитникът на Литекс, който беше наказан за нарушаване на режима, се завърна в първия отбор и днес замина с "оранжевите" за лагера в Анталия.

Бодуров не започна подготовка с лидера в "А" група и пропусна първия лагер в Солун, подготвяйки се по индивидуална програма в Ловеч.

Бранителят се извини на всички в клуба и обеща да се промени, което го върна в първия състав. Не е сигурно обаче дали Бодуров ще остане в Литекс или ще бъде трансфериран в чужбина.

"Заминавам с добро настроение и с нагласата да се подготвям с Литекс. Засега съм част от отбора. Разбрахме се с г-н Ганчев да ме върне в първия състав. На този етап съм тук, ако има нещо ново около мен, ще разберете. Ако не станат нещата, оставам в Литекс”, заяви Бодуров на аерогара "София".

"Още веднъж ще кажа защо бях наказан - неспазване на правилника на клуба. Бях навън извън определения час за това. Стана след мача с "Левски" (б.р – загубата с 1:4 на "Герена"). Взел съм си поука от това. Мисля да се стегна и да играя футбол. Вече без глупости!”, зарече се Бодуров.

„По-добре да не коментирам дали е имало оферти към мен. Да не стават излишни спекулации. Ако излезе нещо добро за мен и за клуба, мисля че ръководството ще ме пусне. Разбрал съм се с тях. Става въпрос за клуб от чужбина. Доколкото знам имаше интерес на "Ботев" (Пловдив) към мен. Аз говорих с няколко човека оттам. Но щом съм останал в Ловеч, значи нещата не са станали. Договорът ми с Литекс е за още година и половина, не е до лятото", каза още Николай Бодуров.

Националът се пошегува с журналистите, отговаряйки на въпрос къде би се чувствал най-добре – в Литекс или в чужбина: "Най-добре се чувствам вкъщи - в Благоевград! Там си ми е най-хубаво!"

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA