Футболни агенти опитват да лансират бивш треньор на ЦСКА за мястото на Николай Костов в Левски. Това е Бруно Акрапович, който наскоро беше освободен от босненския Железничар (Сараево).

Мажоритарният акционер на „сините“ Наско Сираков обяви, че ще разговаря с Костов за удължаване на договора му и за следващия сезон. При провал в съботното издание на вечното дерби срещу ЦСКА позицията на 60-годишния специалист ще бъде силно разклатена заради увеличаване на разликата до четвъртото място.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Счита се, че 56-годишният Акрапович е готов да започне работа на „Герена“ и негови агенти вече сондират почвата. Както е известно, босненецът работи начело на ЦСКА през сезон 2020/21, когато води отбора в 16 мача, в които постигна 11 победи, две равенства и три загуби.

За мястото на Николай Костов се оглежда и бившият треньор на Левски Славиша Стоянович. Той има два престоя на „Герена“. Първия е през сезон 2018/19, а вторият две години по-късно. Той има общо 32 мача начело на „сините“ – 17 успеха, шест ремита и девет поражения.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!