ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Състоянието на ранения българин в Скопие вече се подобрява. 29-годишният фен с инициали Д.А. беше опериран след инцидента с албанския квартал на северномакедонската столица. Неговото име е Драгомир Андонов. Хирургическата интервенция е преминала успешно и няма опасност за живота на привърженика на Левски.  Все пак трябва да се направят допълнителни изследвания. Те ще покажат какъв точно е проблемът с черния дроб и какво лечение ще бъде приложено. 

Междувременно полицията в Скопие е задържала десетки български фенове за нарушаване на обществения ред преди мача с Шкупи  снощи, съобщават от МВР в Северна Македония. „Сините“ спечелиха убедително с 2:0 първата битка от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

По информация на ведомството българите са проявили агресивно поведение към полицейски служители, командировани за опазване на реда на стадион „Тодор Проески”.

Феновете са задържани в полицейско управление и след пълното документиране на случая ще им бъдат съставени съответните преписки. По неофициална информация задържаните в македонската столица наши сънародници са повече от 40, твърди "Нова тв".  Официалната цифра е 19 човека.

„До сблъсъците между феновете на „Левски” и полицията се е стигнало след провокация от страна на частна охранителна фирма. След срещата стотици българи останали на стадиона и отказали да напуснат в подкрепа на задържаните ни сънародници. „Наложи се феновете да събират финансови средства. Събраха 2900 евро, която да послужи за плащане на глобите”,  добавя „Нова тв“.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа