Нападателят Валери Божинов ще бъде днес около 17 часа на стадион "Георги Аспарухов", за да проведе разговор с треньора на Левски Георги Тодоров, научи БЛИЦ. Опитният футболист най-вероятно още утре ще тренира със "сините".

Божинов стана свободен агент, след като договорът му с италианския Пескара изтече. Бившият национал няколко пъти обяви, че е готов да носи екипа на Левски без заплащане. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Проблем за привличането на Валери в Левски може да се окаже собственикът Наско Сираков. Легендарният голмайстор не приема с охота идването му, а наставникът Тодоров го убеждава, че опитът и човешките качества на Божинов ще бъдат полезни за съблекалнята. В същото време обаче феновете искат Божинов да е в Левски и го обичат. Валери няколко пъти прави дарения за клуба, а в днешните трудни за "сините" времена е огромен жест да играеш без пари. На "Герена" не забравят, че именно Божинката вкара един от важните голове - в плейофния мач за Лига Европа срещу Етър през май миналата година.

Основен нападател на Левски засега остава Найджъл Робърта, а евентуално привличане на друг играч на този пост ще се случи, само ако холандецът бъде продаден. Конкретна оферта към този момент няма, а предвид, че голмайсторът не взема висока заплата, напълно възможно е да остане на "Герена".

efbet Лига - сезон 2020/2021