БЛИЦ с национално допитване: На кой отбор в България си фен?

Бившият селекционер на националния ни отбор Красимир Балъков е спряган за треньор на ЦСКА 1948, научи БЛИЦ от сигурни източници. Както вече стана ясно, новакът в efbet Лига търси заместник на досегашния си наставник Йордан Юруков, който не разполага с необходимия лиценз "ПРО", за да води "червените" в елита на българския футбол.

Ръководството на ЦСКА 1948 проучва възможността да назначи Балъков, който в момента е в Германия.

Треньорската кариера на легендарния халф на Щутгарт е доста богата и в нея личат престои начело на швейцарските Грасхопър и Санкт Гален, както и германския Кайзерслаутерн и хърватския гранд Хайдук (Сплит). У нас героят от САЩ`94 беше начело на Черноморец (Бургас), Литекс и Етър, а за последно води националния отбор.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Цецо Найденов разкри пред БЛИЦ ще има ли среща с Гриша Ганчев за единен ЦСКА!

БЛИЦ се свърза със спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който нито потвърди, нито отрече новината ни.

"Да, ще имаме нов треньор. Данчо Юруков няма лиценз "ПРО", а ние като коректен клуб никога няма да сложим някой, на който да се ползва лиценза. Данчо ще бъде помощник на новия старши треньор и ще премине обучение за "ПРО" лиценз", обясни Найденов.

"Но за тези неща се обръщайте към Добрин Гьонов. Доколкото чувам от спортно-техническото ръководство, отборът ни ще е по-добър от миналия сезон", продължи благодетелят на новака в efbet Лига. 

Най-голямата бомба първо в БЛИЦ: Един ЦСКА от есента!

"Мнениeто ми за ЦСКА остава непроменено - ЦСКА трябва да е един и да бъде на феновете. Това е виждането ми като фен. Сигурен съм, че в бъдеще ЦСКА ще бъде на феновете, а не на един, двама или трима. За нашите географски ширини това е по-добрият модел. Вече 30 години гледам футбол, това са наблюданията ми. Има само едно изключение - Лудогорец, който трябва да бъде пример за всички", добави Цветомир Найденов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ